Prijzen, Levertijd & Verzendkosten


Prijzen

Labelsentapes.nl heeft een groot assortiment kwaliteitsproducten welke tegen concurrerende prijzen aangeboden worden.

Alle prijzen die in de webshop van Labelsentapes.nl vermeld worden zijn exclusief 21% Btw.


Levertijd

Alle artikelen in onze webwinkel worden uit voorraad geleverd en zullen bij bestelling voor 17:00 altijd dezelfde werkdag verzonden worden. Mocht dit onverhoopt niet haalbaar zijn dan wordt u hier direct per e-mail over geïnformeerd.

Alle zendingen worden verzekerd verzonden, met uitzondering van kleine brievenbuspakjes. Dit betekent dat er een handtekening gevraagd wordt bij aflevering. Wij hebben in dat geval de zekerheid dat het pakketje is afgeleverd, en u heeft de zekerheid dat deze niet zomaar voor de deur wordt gezet met alle gevolgen van dien.

Na ontvangst van de verzendbevestiging kunt u er doorgaans vanuit gaan dat de bestelling de (werk)dag erna afgeleverd wordt, dit is dan ook (m.u.v. brievenbuspakjes zonder track&trace) te volgen via een track&trace linkje in de e-mail. Bij foutieve of onvolledige adresgegevens kan de levering vertraging oplopen, wij zullen dan contact opnemen en de juiste gegevens opnieuw te verwerken.

Onze pakketjes worden met DHL of PostNL (brievenbus) verzonden. De chauffeur doet 2 afleverpogingen, als er niemand aanwezig is tijdens deze afleverpogingen dan zal een poging gedaan worden het pakketje bij één van de buren af te leveren of wordt deze afgegeven op een pakketpunt bij u in de buurt.. Er zal altijd een notificatiebriefje bij u in de brievenbus gedaan worden.


Verzendkosten

Labelsentapes.nl hanteert standaard verzendkosten tot een bestelbedrag van € 75,-. De verzendkosten zijn € 4,95 voor een pakketzending binnen Nederland en € 7,95 voort een pakketzending naar België.

Als het bestelbedrag hoger is dan € 75,- dan zal de bestelling gratis worden verzonden!